شبکه بهداشت و درمان چالوس
۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۶ فروردين
br ENGLISH
واحد کنترل مواد غذایی
 

اهم شرح وظایف واحد نظارت بر مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی

-مدیریت امور بازدید و نظارت بر اجرای ضوابط مربوط به مراکز تولید ، نگهداری و بسته بندی مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی و همچنین ظروف بسته بندی مواد غذایی و بهداشتی .

-مدیریت امور بازدید و نمونه برداری از کلیه مراکز و موسسات عرضه و فروش مواد غذایی.

-نظارت بر اجرای ضوابط و استانداردهای تعیین شده و رعایت مندرجات پروانه ساخت توسط واحدهای تولیدی

- بررسی و تنظیم مدارک مربوط به صدور، تمدید و یا اصلاح پروانه های بهداشتی واحدهای تحت پوشش.

- جمع بندی و نتیجه گیری گزارشات بازدیدهای انجام شده از مراکز تولید مواد غذایی

- ارائه پیشنهاد معرفی متخلفین به مراجع ذیصلاح و پیگیری لازم از طریق مراجع قضایی

-ارائه گزارش و آمار فعالیتهای واحد به مقامات مافوق

-رسیدگی به امور شکایات در مورد واحدهای تولید مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی ( اعم از مجاز و غیرمجاز)

-نظارت بر حمل بازسازی یا امحاء انواع فرآورده های غذایی ، آرایشی و بهداشتی غیرقابل عرضه و یا غیرقابل مصرف.

- دستور بررسی ، اظهار نظر کارشناسی ، اقدام لازم همچنین گزارش دهی نامه ها و درخواستهای ارجاعی از مقام مافوق و ارباب رجوع.

- برنامه ریزی سالیانه و پیگیری اجرای آن در طول سال

کارشناس مسئول:امیثم نوایی لواسانی

1399/09/27
Powered by DorsaPortal