شبکه بهداشت و درمان چالوس
۱۳۹۶ شنبه ۹ ارديبهشت
br ENGLISH
واحد کنترل مواد غذایی
 

اهم شرح وظایف واحد نظارت بر مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی

-مديريت امور بازديد و نظارت بر اجراي ضوابط مربوط به مراكز توليد ، نگهداري و بسته بندي مواد غذايي ، آرايشي و بهداشتي و همچنين ظروف بسته بندي مواد غذايي و بهداشتي .

-مديريت امور بازديد و نمونه برداري از كليه مراكز و موسسات عرضه و فروش مواد غذايي.

-نظارت بر اجراي ضوابط و استانداردهاي تعيين شده و رعايت مندرجات پروانه ساخت توسط واحدهاي توليدي

- بررسي و تنظيم مدارك مربوط به صدور، تمديد و يا اصلاح پروانه هاي بهداشتي واحدهاي تحت پوشش.

- جمع بندي و نتيجه گيري گزارشات بازديدهای انجام شده از مراکز تولید مواد غذایی

- ارائه پيشنهاد معرفي متخلفين به مراجع ذيصلاح و پيگيري لازم از طريق مراجع قضايي

-ارائه گزارش و آمار فعاليتهاي واحد به مقامات مافوق

-رسيدگي به امور شكايات در مورد واحدهاي توليد مواد غذايي ، آرايشي و بهداشتي ( اعم از مجاز و غيرمجاز)

-نظارت بر حمل بازسازي يا امحاء انواع فرآورده هاي غذايي ، آرايشي و بهداشتي غيرقابل عرضه و يا غيرقابل مصرف.

- دستور بررسي ، اظهار نظر كارشناسي ، اقدام لازم همچنين گزارش دهي نامه ها و درخواستهاي ارجاعي از مقام مافوق و ارباب رجوع.

- برنامه ريزي ساليانه و پيگيري اجراي آن در طول سال

کارشناس مسئول:اباذر متاجی

کارشناس :میثم نوایی لواسانی

1394/07/06
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal